0

Impulse Prostaat Vibrator - Paars

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Ben jij al helemaal uitgespeeld met alle prostaat vibrators? Of ben je stiekem toe aan iets compleet nieuws? Sensuelle Impulse stijgt boven al jouw verwachtingen uit en het blaast je echt om ver. Deze prostaat vibrator heeft een licht gebogen top en een golvende schacht, precies zo vormgegeven dat het moeiteloos naar jouw gevoeligste plekjes glijdt. De Impulse prostaatvibrator is gemakkelijk te bedienen en heeft een mooie diep paarse kleur.

De speciale haak aan de onderzijde maakt de Sensuelle Impulse helemaal compleet. Op eenvoudige wijze beweeg je de Impulse over je lichaam en intieme zones. Je kunt deze prostaatvibrator zowel anaal als vaginaal gebruiken, voor de G-spot en voor de A-spot is het een fijne stimulator. De krachtige motor staat garant voor heerlijke stimulaties, sensaties en hoogtepunten. Door de aan-/uitknop een paar seconden ingedrukt te houden zet je de vibraties aan. Op dezelfde manier schakel je hem weer uit en zet je de prostaatvibrator op Touch Sensor Mode. Met de onderste knop schakel je tussen de 8 geweldige vibratiestanden.

Touch Sensor - Naast de meerdere vibratiestanden heeft de Sensuelle Impulse ook een unieke Touch Sensor technologie. Als de toy aan staat gaat hij bij enige vorm van contact met het lichaam vibreren. Door de sensoren in de Impulse gaat dit geheel automatisch en hoef je gewoonweg niet meer op een knop te drukken. Deze functie heeft meerdere intensiteiten en hoe nauwer je hem inbrengt, hoe intenser het wordt.

Na het gebruik van deze prostaatvibrator kun je hem schoonmaken met toycleaner en lauwwarm water. Er is een handig opbergzakje meegeleverd waardoor je de Impulse droog en stofvrij kunt opbergen. Het opladen gaat via een USB-oplaadkabel. Trek het flexibele witte gedeelte voorzichtig aan en plug het pennetje in het oplaadgaatje aan de onderkant van het speeltje.

Let op! De Sensuelle Impulse is niet helemaal waterdicht, houd alleen het gekleurde gedeelte van deze toy onder de kraan. En laat de top van de prostaatvibrator naar onderen wijzen.

Alternatieven die wij aanraden
-
+